2009-05-20 Tisdag

Som sagt bloggtorka, så det kan bara bli bättre... : )))

Vi håller på att försöka snickra ihop en sökgrupp och det verkar bli ett kanongäng. Många av oss är ganska färska inom söket men ambitionsnivån är hög och det är huvudsaken. Kul har vi också så det är här kommer att bli kanon! Igår hade vi andra träffen tillsammans tyvärr är det många som har "vårfinal" inom plugg och arbete så vi blev tre tappra som träffades. Eftersom vi var så få så var det ett ypperligt läge att testa tomskick för första gången. Skulle det inte funka så behövde ingen få veta... ; ))

Vi vallade tre korridorer och eftersom "Qurre-Qurage-kan-själv" var med och hans matte känner honom rätt väl så såg hon till att korridorerna låg långt ifrån varandra. I första korridoren låg det en figge, i andra korridoren på andra sidan blev det tomskick och i sista korridoren låg en figge. Alla hundarna inklusive "Kan-själv" skötte sig jättefint! Kanonroligt! Så det här vågar vi absolut göra fler gånger. Qurre tycker jag sköter sig bättre och bättre på stigen. Ett måste är att ta ut honom innan och gå en sväng innan vi packar ihop oss mot rutan. Då samlar han ihop sig betydligt bättre. Lydnaden under söket måste vi nog träna lite på... Men rullen funkar kanon och jag riskerar inte längre liv och lem vid påvisen. Dock funderar jag lite på om han ska ligga kvar på rulle eller gå över på skall... Men den karamellen suger jag på en stund till. Jäkta är inte riktigt vår grej... ; ))

Idag på förmiddagen har vi kört lite lydnad. Först lite linförighet och framförgående. Linförigheten gick hur bra som helst men i framförgåendet hamnade vi i diskussion hurvida man ska gå och kika på allt som ligger på backen eller inte... La även till ställande de sista två vändorna och det funkade också. Eva fick fungera störning på plastliggningen. Hon fick fungera hund som stiger upp och går iväg. Qurre han låg kvar! Prinsen!

Ha en trevlig kväll!


Kommentarer
Postat av: Erika, Soya & Ilii

Vad roligt att söket fungerar så bra för er. Är själv just hemkommen från en helgkurs i sök. Skitroligt var det och man fick otroligt mycket inspiration så här ska också bildas ett sökgäng :-)

2009-05-25 @ 18:58:24
URL: http://www.skarpaskall.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0