2007-05-01 Onsdag

Oj vad tiden flyger fram. Hinner knappt med att uppdatera. Måste erkänna att jag tappat bloggsugen lite just nu men det beror nog mest på att man har ganska mycket omkring sig.

Men vi har spårat en del sen sist. Senast igår och det gick som på räls måste jag säga. Hade även lagt en metallsak i spåret och det tyckte Qurre blev ganska så spännande. Har hittat otroligt mysiga spårmarker och det är ju alltid kul! Sen går jag och suger på om jag ska lägga om honom till liggmarkering vid apporterna. När vi är på promenader så lägger han sig gärna för att locka till lek med nån pinne han har. Men inget är bestämt så jag funderar vidare där.

Sist jag var på arbetsträningen så var de två hundförare från Eksjö som kommit upp för att träna sprängmedel-, ammunition- och vapensök med Eva-Karin. Det var otroligt kul att få vara med och se hur de jobbar med sina hundar. Fick en del input där om jag nu bestämmer mig för att vandra över till liggmarkering. Men som sagt vi får se var det landar. En liten rolig grej som de använde sig av var såpbubblor. Himla bra sätt att se hur vindarna går jämnfört med att använda tändare eller något annat. Sen ser det ju lite kul ut också...

Uppletande har vi kört som bara rackarn också. Igår tyckte jag han gick riktigt fint. Har försökt få till lite rakare skick och sen ordning och reda ut till rutan. Tycker han fixade det jättefint. Visst jag får ryta till lite för att påminna honom att han ska gå med mig och inte flyta iväg i nån doft från rutan. Sen när han kommit in med grejerna så har vi lekt och bara haft kul. Har även försökt att bara stryka på honom för att avdramatisera sakerna lite. Måste bara säga att det mellan varven är ganska skönt att bara skita i svagheterna och fokusera på det som är trevligt.

Har kört lite lydnad också... Körde ner till fotbollsplanen och där var det nån tipspromenad så det blev ju perfekt störningsträning. Funkade jättefint... Tills jag beslöt att träningen var över och skulle köra därifrån. Fastnade i den minsta snöhög man kan tänka sig och tipspromenaden gick över till att knuffa på fastkörd bil... Blöta blev de hjälpsamma människorna också eftersom snön sprutade. Pinsamt värre...

Idag står det på schemat att fixa iordning min egen underbara cykel. Fredrik kan ha sin hemska cykel för sig själv. Min kärringracer är ovärderlig men mår inte så bra efter den stutsade av cykelstället ute på E4an i höstas. (Ryser när jag tänker på det). Men nu ska den få nya handtag och trampor så den kommer att bli som ny!

RSS 2.0