2009-06-27 Lördag

Fasiken vi ligger i hårdträning så det finns knappt tid över till bloggandet... ; ))

På förmiddagen var vi iväg och körde sök. Oj, så varmt det var men hundarna skötte sig bra trots det. Nu börjar det kännas som att vi håller på att få lite kläm på bassakerna, som belöning, stigvakten och mellan varven klämmer vi till med riktigt bra skick också. Ja, det är bara hur kul som helst!!! Vill ha mera!!! Håller jag bara igen näbben så lär det gå som på räls... ; )) När vi kom hem blev det marsch ner i älven för lite avsvalkning.

Igårkväll var vi på den fina fotbollsplanen och körde lydnad. Gick ju bara finfint! Ingångar, fritt följ (stusade inte ut en gång...), ingångar med apporten, kryp, framförgåendet. I framförgåendet tränade vi att gå längre sträcka och han vill streta lite men det skiter jag i. Känns betydligt viktigare att han håller riktningen så jag vet i katten om jag ids lägga ner någon mer arbete på det.

Ett rapportpass med vår nya mottagare har vi också hunnit med. Qurre blev taggad över tänderna när han märkte vad som var på gång. Körde två skick på ungefär 125 meter och korta uppkopplingar. Vi hittade en annan sträcka när vi for och den såg mer öppen ut förhoppningsvis trivs inte myggen lika bra där....

Under midsommarhelgen blev det med två sökpass, ett uppletande i världens roligaste ruta, lydnad och ett spår. Spåret är väl det jag kommer ihåg mest för han spårade som en klocka! Tog spetsvinklarna som ett strykjärn och nästan duttade nosen i varje steg... Enda molnet var väl arbetsfördelningen i spåret, Qurre plockade två pinnar, jag fick plocka två och vi lämnade två... Men så kan det gå!

Nu ska vi slappa lite i värmen.

/Ann-Sofie

Kommentarer
Postat av: Camilla

Vad flitiga och duktiga ni är!

Hoppas att ni även hinner njuta av det fina vädret:)

Ska bli såååå roligt att ses!

Kram från oss

2009-06-27 @ 18:57:38
URL: http://www.liptontreo.se
Postat av: Ann-Sofie

Ja det ska verkligen bli hur kul som helst!Kram tillbaka

2009-06-27 @ 23:10:35
Postat av: Camilla

På tidsdag kväll kommer vi, har ingen aning om när vi är framme. Vi kommer att på på Scandic Syd i alla fall, så vi får se till att höras av så att vi kan träffas!

Kram

2009-07-04 @ 17:03:05
URL: http://www.liptontreo.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0