2008-04-12 Lördag

Idag är jag stolt matte!

Har länge gått och funderat på en rapportsträcka. Idag gjorde vi slag i saken! Vi parkerade bilen och gick en prommenad genom skogen på ungefär 15 minuter, allt för att värma upp stjärnskottet. Sen fick Qurre springa sträckan som är en kilometer... Och det fixade han!

Eftersom det inte finns så mycket litteratur eller andra ekipage så får man använda den lilla grå och just nu känns det som att vi är väldigt rätt ute. Sista passet körde vi flera korta skick och nu gick vi på ett långt skick.

När vi kom tillbaka till bilen var jag eld och lågor. Var bara tvungen att köra lite lydnad. Fritt följ och saktagående blev det. I saktagåendet hade han lite bråttom men vi fick till några bra repetioner innan slutet.

Längtar otroligt mycket till sommaren nu. Tänk att bara kunna välja vad man vill göra och att kunna träna lydnad på vilken plätt som helst. Att kunna cykla och simma. Suck... Idag droppade det iallafall från taket och geggan på gården har kikat fram igen efter snöovädret. Det kan inte vara långt borta...



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0