2007-10-19 Fredag

Spårträning med Helena ute i Bussjö. Helena gick Qurres spår och det blev ett trixit ett. Först blev störningsträning ute i spåret. En kvinna hade parkerat sin bil och höll på att avsluta fikat när vi kom tutande i spåret. Ett tag tänkte jag att va katten det kan ju inte gå där kvinnan har sina grejer, men det gjorde det inte heller. Några meter innan vek det av över grusvägen. Sen var det himla kul terräng det som kom. Ganska högt gräs, sandgrop, kalhygge och avslutningsvis blev det lite tätare skog igen. Qurre skötte sig strålande! Det roliga är att om han får ett tapp så hittar han igen spåret fortare än tidigare. Han är inte lika vid och checkar som bara av.

Budföring hann vi också med. Det känns som att jag hittat rätt metod så nu är det bara att nöta på. Vid bilen skulle jag visa Helena hur mycket han tuggar på uppletande saker. Men det var inte så extremt som tidigare. Försökte kampa med saken men direkt reste han upp sig och taggade igång.

Hör och häpna vad som hände sig... Vi hamnade på hundtrim! Qurre fick klorna klippta och sen var det bad. Efter badet skulle han sitta i en enorm tork. Ingen hit tyckte Qurre men hade vid det laget insett att det inte lönade sig att trixa. Men det var ganska intressanta blickar han kastade till Qajax.

Så underbart med en ren hund och ingen sanering av badrum krävdes det heller...Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0