2007-11-20 Tisdag

Oj vad dagarna flyger iväg. Under helgen blev det inte så mycket hund. Söndagen ägnades mest åt renovering. Det var jättekul för vi hann en hel del. Qurre fick vara med nere under eftermiddagsskiftet och han tyckte att han hamnat i himmelriket med så mycket grejer att bära runt på. Han passade även på att köra lite brottningsmatcher med täckpappen, kul som rackarn! Men tillslut somnade han i ett hörn och vi kunde jobba på lite mer ostörda...

I måndags var vi på långprommis och sen blev det att fara ut och kika på tapeter. Så svårt det är... Det finns så mycket snyggt. Sen for vi till pappa och blev bjudna på middag. Qurre bara älskade pappa när han stod och mosade potatis och laxkotlett till honom.

Igår blev det lite träning ute på "våran" plan. Ingångar med apporten, hålla apporten med händer som flaxar runt, snabba lägganden, lite linförighet vänster om halt och vanliga släta halter, korta inkallningar med fokus på ingångar. Qurre skötte sig riktigt bra. Efteråt gick vi en långprommis och bara busade. Otroligt så mycket spring det finns i de där långa benen : ))

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0