2007-04-23 Måndag

Regnigt och ganska trist ute. Men vi trotsade vädret och for ut på en långpromenad i skogen. Väl ute så var så var det riktigt härligt! Qurre sprang och busade på. Jagade lite fåglar... Till mitt stora förtret. Men det går att stoppa honom och det är ju bra. Vi körde bytaövning, tränade ligg och komma i fotposition under promenaden. När vi kom tillbaka till bilen hade vi varit ute betydligt längre än en timme.

På parkeringen körde vi lite mer lydnad. Nu är han så taggad att han piper lite i början. Körde mycket högersvängar och helt om. Försöker verkligen tänka på hur jag vrider kroppen och kan hjälpa honom utan att det blir överdrivet. Bara få in stegen i ryggmärgen och att vi tajmar det som komma skall. Banka, banka! Qurre var så himla duktig! Han är så med och på g. Det är så roligt! Även fast han har en ganska stor kropp så är han smidig som en balettdansör när han sätter den sidan till. Tror att vi nu har igen att vi kört mycket vänster-om-stjärt-in-övning (eller va fanken man nu ska kalla det för) just för att han ska få kroppskontroll.

Avslutade med en inkallning. Kom som ett spjut och hade för hög fart in. Vi har inte kört det så mycket så han riktigt vet hur han ska tajma farten in. Men vi nöter vidare. : ))


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0