2007-04-02 Måndag

Idag har det fullkomligt krypigt i pälsen på Qurre. Han har varit rastlös som bara den. (Kan det vara nån byracka som löper mån tro...).Vi gömde godis inne som han fick leta. Tänk när vi blir helt klara med huset då har han 216 kvm att leta igenom. Kanon!

När vi sen äntligen kom ut på en långpromenad så gick jag och utformade en Blocket-annons. Mycket mörk, duktig schäfer med stora öron och fin lång svans, ca 13 mån bytes mot hamster. Vi passade på att göra bytaleken och då älskade jag honom igen. Han var så duktig! Vi avslutade med att kasta lite godis och sen gick vi iväg på pinnjakt. Hittade en fin en som vi busade lite med. Qurre verkade inte alls besviken på att grejerna försvann så det var härligt att se.

Passade även på att göra en praktvurpa. Det var ganska isigt och pang så låg jag där med en jätteglad hund bredvid som tyckte det var superkul att få sällskap på backen.

Efter promenaden for vi hem och hämtade husse. Dags för handling. Qurre fick följa med och ligga i bilen för att torka. Oj så sömndrucken han var när vi kom tillbaka. Hittade faktiskt två hundböcker på rea. En var en aktiveringsbok och den andra var frågor som nån hundpsykolog hade svarat på. Verkade väl inte vara några stordådsböcker men alltid hittar man kanske något. 

Nä nu är det dags för rastning och sen sängen.
 


Kommentarer
Postat av: Millis

Bytaleken? Var det den leken som vi gjorde igår?? Så det funkade bra?? I så fall är det ju kanonroligt... Meningen är ju att han inte ska känna sig "snuvad" på konfekten när ni har lekt klart, utan bara känna "och nu då matte, vad ska vi göra nu?" Det kommer att bli kanon det här, och jag tror att du kommer att se skillnad ganska snabbt. :o)

2007-04-03 @ 00:11:13
URL: http://www.freewebs.com/mittlivmedhundar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0