2008-12-21 Söndag

Influensan som går släpper inte taget i första hand. Börjar piggna till men har jag inte ont i huvet, så har jag ont i halsen eller så rinner snoret som en vårflod fyra på morgonen och det är helt omöjligt att sova. BLÄ så less jag blir!!!

Igår struntade jag fullkomligt i allt vad sjukdom heter och drog ut mot havet för lite spåräventyr. Parkeringen var som en skridskobana men sen fanns inte en snöflinga. Helt otroligt i december! Hussen var med och fick trampa spår. Det blev ett jättekul spår genom byggda grillstäder, stenbranter, på brygga och sandunderlag. Tror det blev runt 700 meter långt. Precis när sambon hade gått klart spåret  så kommer två fågelhundar och drar värsta reporna fram och tillbaka över spåret på stranden. Vi hade en pinne borta men jag kan inte säga om han gick över den eller om nån av fågelhundarna norpade den...

Efter spåret blev det explosiv fysträning nere på stranden. Två omgångar, bara för att det gick. Helt underbart att hitta ett ställe helt utan ishalka.

När vi var nöjda på hundfronten  for vi in till stan och shoppade julgran. Det är så mysigt att klä julgranen och under tiden avnjuta lite glögg. Det blev superfint med den nyinköpta belysningen också. Qurre tycker dock det är lika obegripligt  varje gång vi envisas med att ta in skogen. Men till hans stora lycka så gick det av en liten kvist så han fick också något att pyssla med medans vi ägnade på tok för mycket uppmärksamhet åt en helt vanlig skogsgran...

Vi ses!

SnorFia och QurreSnurre


Kommentarer
Postat av: Ramona

Lät som ett roligt spår, borde åsså vara en duktig hundägare men tyvärr saknar jag motivation. Krya på dig och hoppas ni får en härlig jul!

//R

2008-12-21 @ 18:23:35
URL: http://www.ramonananosventy.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0