2008-01-24 Torsdag

Tanken var att vi skulle hinna ut innan det blev mörkt men det gjorde vi inte. Istället blev det att köra ett snabbt rapportpass i mörker. Undra om det kommer att kännas konstigt att köra i dagsljus...? Sist vi körde så tände vi lampan i halsbandet men idag hade den till vår stora besvikelse lagt av.

Det var ett tag sen vi tränade rapport, så vi både backade bandet och gjorde det lite svårare. Pedagogiskt... NOT! But that´s me! Det enkla var att vi kortade ner sträckan lite. (Inte för att vi hunnit komma upp i nån längre sträcka men det känns bättre...). Det svåra var att vi körde på ett helt nytt ställe, i mörker och så la jag till en förlängning på hundra meter för första gången. Jag kunde inte se honom där förlängning var, men av tiden att dömma så måste han ha fixade det otroligt fort. Totalt fick han springa fyra sträckor och jag tyckte han skötte sig riktigt fint på stationen. Inga tjuvstarter heller och det är ju kul. Sen att han springer när man andas in för att säga ordet... Ja det är något helt annat... : ))

image95
Du har så rätt brosan! Men va fanken ska de fota när man ligger och myser ...?! Fatta att de STÖR!!!

Kommentarer
Postat av: Eva

Stort Grattis till uppgraderingen från version Curredutt till Kung Qurre! Denna version kräver lite till och ni lyckas ju ge detta Bra jobbat;-)
Kul att han springer som blixten Kung Qurre
Ha det gott i mörkret
Kram Eva
ps tack för dina snälla ord i Sickans gästbok dom värmer alltid :-)

2008-01-25 @ 05:48:09
URL: http://hummelns.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0