2007-10-27 Lördag

Idag var jag och Sussie och tränade lydnad. Det var lite kul för det blev lite annorlunda än det brukar. Lite "små fiff och pyssel" stod på listan idag.

Började med att träna hoppet. Första uthoppet var han lite för laddad och drog därför på sidan. Men sen var det inga problem. Rent generellt så känns det som att han är inne i en period av att testa. Går det att få belöningen på något annat sätt än vanligt.

image48
Qurre i hoppet.

Vi har bytt ut metallapporten mot plast. Men det har också inneburit att vi fått backa lite i träningen eftersom det har kommit till lite tugg. Men idag fick vi till några jättefina håll fast och ingångar.

image49
Synd kärring blir så sur om jag smaskar på den bara...

Körde vi lite snabba lägganden, lite ingångar och efter det stod musmattan på tur. Musmatta har vi inte kört på väldigt länge men smart som han är så fattade han snabbt. Target stickan åkte också fram. Både musmattan och stickan har vi bara kört inne. Kul att han köpte båda sakerna. Det sitter ju inte klockrent men det finns där.

image50
Duger det här matte...?!

Det var synd att det blåste som bara den idag. Vi var hur sugna som helst på att lägga spår ute på åker. Men vi insåg att det inte var lönt. Så det får bli en annan dag...

Kommentarer
Postat av: Åsa

Tjenare!!

Du har blitt utmanad!! Kolla i min blogg!! Det här har inget med, Qurre att göra... Det är Du som blitt utmanad..;o) Fast han kanske vill säga sitt iaf..

2007-10-28 @ 10:06:54
URL: http://minatankar.bloggsite.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0