2007-11-03 Lördag

Imorse när jag klev upp hade det snöat! Ofta brukar jag känna föraningar när det ska snöa men det hade jag  inte gjort så jag blev minst sagt förvånad. Var till och med tvungen att väcka sambon. Han stod yrvaken och trodde att det antingen rörde sig om vattenskada eller råttinvation. Han blev nog ganska lättad av att det bara var fråga om lite snö...

Annars idag har vi varit hur duktiga som helst. Vi har städat hela nedervåningen. Sen gjorde vi en lista på saker som är kvar att göras. Känns hur bra som helst. Nu riktig längtar man efter att sätta lite fart.

Qurre har inte varit på topp idag. Han har mått illa och dreglat. Långa trådar har hängt vi mungiporna på honom. Jag har fått torka honom om munnen fler än en gång... Men han har varit bra i magen och ätit precis som vanligt, så jag kände att det enda vettiga var att avvakta. Fast som den hönsmamma jag är så har jag varit hur orolig som helst.

På eftermiddagen for hela flocken ut och gick en långpromenad. Qurre var helt sig själv. Vi tränade lite vänstersväng med lite blandad framgång. Sen körde jag lite (undra vad jag ska kalla det för...) kontrollövningar med externbelöning kanske... Qurre fick först ligga medans jag gick och la ut kongen. Sätta sig upp och gå några steg fot, sätta sig fot och ta kontakt och sen fick han ta kongen. Provade även att vi gick tillsammans och la ut kongen. Inte röra, Qurre står kvar och funderar, jag gick iväg och ropar in honom och när han kommer fram till mig fick han beröm och ta kongen på varsågod. Vi kan lägga till att första gången på den andra övningen stal han kongen och jäklar så arg jag blev!!! Direkt han tog den så vråla jag åt honom att stanna och sen tog jag kongen av honom och sa med min argaste röst att det där var så fel som det kunde bli! Min arga röst biter ganska bra på honom. Men som den spjuver han är så måste han kolla om det inte går att göra på något annat sätt än vad matte tycker...

Efter promenaden for vi till mammas grav och tände ljus. Det var väl inte så upplyftande men jag måste säga att det var otroligt vackert med alla tända ljus.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0